zašto postojim

Zašto postojimo i boravimo na zemlji?

Zašto postojimo?

Zašto smo došli na zemlju?

Prolaskom kroz razne duhovne tehnike u potrazi za smislom života. Susreo sam se s nekoliko zanimljivih stvari koje su stvorile moje vjerovanje.

Prvo što me je iznenadilo su energetska iscjeljivanja na daljinu. Osoba se može nalaziti bilo gdje, a energetska terapija će trenutno naći put do njega bez odmaka u vremenu. Jedini preduvjet je da znamo o kojoj se osobi točno radi.

Da li na osnovu slike, obraćanje emailom ili starijeg brata osobe sa slike…

Kako je moguće da takvo nešto ne poznaje vrijeme i prostor?

Sljedeće što je zapanjujuće je da ponovno bez odmaka u vremenu i prostoru možemo duhovno komunicirati s bilo kojom osobom bez obzira da li je ona živa ili preminula.  

Ulaskom u duhovan svijet preminulih lako se uviđa da u tom svijetu niti ne postoje vremenska ili prostorna ograničenja. Te da smo svi zapravo na jednom mjestu. A kada se govori da preminuli idu na nebo je jako dobar izraz jer se radi o daleko višim frekvencijama postojanja od ovih u kojima se nalazimo trenutno.  

Iako se i dalje sve nalazi na istom mjestu.

Velik problem duhovnog svijeta je upravo ta visoka frekvencija gdje nije moguće doživjeti čvrstoću emocije, dodira, vjetra na licu, boli…

Kako ništa od toga nije moguće doživjeti tako nam je potrebna zemlja. Na zemlji jako intenzivno možemo doživjeti apsolutno sve od navedenog. Na taj način lako i intenzivno doživljavamo potrebna iskustva za razvoj duše.

Takvi događaji i iskustva nama izgledaju kao pogreške, bol, patnja i muka. Iako oni u stvari nisu opasni kako nama izgledaju. Što su događaji brutalniji i teži to je vjerojatnije da ćemo uskoro preći na nove spoznaje zbog kompletne spoznaje nemilosrđa.

Uzmemo li za primjer da duša želi spoznaju milosti, kompletno u potpunosti mora doživjeti nemilosrđe od blagog do najgoreg mogućeg oblika. Što nikako nije moguće doživjeti u duhovnom svijetu. I tada može shvatiti što znači milost od najblažeg do najvećeg mogućeg milosrđa.

Ako nikada nismo vidjeli mrak ili bili u njemu ne možemo nikako shvatiti ili pojmiti što je svijetlost.

Osoba koja prođe najgore oblike nemilosrđa i dobije spoznaju milosti nikada neće odabrati nemilosrđe prema niti jednoj pojavi ma kakva god ona bila.

Ovaj oblik regresoterapije je trenutno najbolje što sam pronašao o dobivanju uvida u svoje stanje.  

 

Ako ti se svidio tekst podijeli ga s ostalima klikom na ikonu ispod teksta.

 
Tags: No tags

Comments are closed.