energetski obiteljski odnosi

ENERGETSKI ODNOSI I KAKO IH POPRAVITI?

ENERGETSKI OBITELJSKI ODNOSI I KAKO IH POPRAVITI?

Bez obzira o kojoj osobi se radi odnosi se prvenstveno na obitelj.

Najbitniji energetski odnosi su upravo oni odnosi unutar obitelji. Iz razloga što oni konstantno 24 sata utječu na nas.

Čim upoznamo neku osobu počinjemo kreirati i energetsku povezanost s njom. Ovisno o tome koliko se zbližimo toliko će povezanost biti snažnija odnosno jače će djelovati na nas.

Tako su najjače veze u obitelji u kojoj smo rođeni. Kasnije ako kreiramo vlastitu obitelj ti odnosi se preslikavaju na novu obitelj koju smo si sami stvorili.

Energetske veze među ljudima izgledaju kao svjetlosni snopovi. Možemo ih i sami vidjeti i osjetiti ako zamislimo određenu osobu ispred nas te osjetimo povezanost.

Često su te energetske veze loše postavljene i narušavaju sklad obitelji. Energetski kanali su blokirani, odašiljemo ili primamo toksičnu energiju, energija ne cirkulira obostrano…

Razlog zbog kojeg te veze nisu uvijek dobro postavljene su naši stavovi i uvjerenja, a upravo takve stavove i uvjerenja imamo kako bi smo nešto naučili iz njih.

Pogrešne energetske povezanosti će nas dovoditi u ozbiljne probleme, od negativnih emocija pa sve do ozbiljnih i teških zdravstvenih problema. A problemi će nas navesti da se zaustavimo i poradimo na sebi i kvaliteti našeg života.

Uvijek je iza pogrešne energetske povezanosti neka bitna lekcija za naš život i naš razvoj kao duhovnog bića.

Za primjer možemo uzeti odnos ljubavnog para.

Na prvi pogled taj odnos može izgledati skladno. Iako se taj sklad postiže umjetnim putem glume, pretvaranja i nošenja maski.

Kako loša energetska povezanost dovodi do problema tako i dobra povezanost donosi puno blagodati radosti i sreće u naš život.

Obiteljski odnosi

Djevojka svog partnera podsvjesno doživljava kao svog oca. Iako toga nije svjesna i trudi se biti partnerica, njeno ponašanje odgovara relaciji otac kćer i nikako ne može ostvariti potencijal dobrobiti koji ljubavni odnos donosi.

Htjet će mu udovoljavati, smatrat će ga za autoritetom u svome životu, dozvoljavat će mu razne intelektualne dominacije, dat će se iskorištavati i ponižavati… i odnos nikako ne može biti ravnopravan što je jedino što može dovesti do ispunjenja obje osobe u partnerskom ljubavnom odnosu.

S druge strane može se desiti da partnera podsvjesno doživljava kao svoje dijete. Tada će voditi preveliku brigu o njemu. Smatrat će da sam nije sposoban obavljati životne potrebe, omalovažavat će ga, davati mu upute kako se što radi, osjećat će se dominantno nad njim…

Problem kod toga nije samo što žena narušava svoj životni standard nego ozbiljno narušava i partnerov život. Čineći od njega stvarno dijete koje je nesposobno…

Izlaz su nam dvije opcije ili prekinuti taj odnos ili ga popraviti. Bijegom od osobe dobivamo to da ćemo ponovno stvoriti i dobiti identičnu situaciju bez obzira tko nam je partner, otac ili dijete.

Iako prirodno ne možemo promijeniti koga smo dobili za roditelja ili dijete, uvijek možemo prekinuti fizički odnos. Iako će energetska povezanost ostati zauvijek.

Tako često vidimo da osoba promijeni nekoliko partnera i bez obzira na svoj odabir nije zadovoljna.

Međutim što će se desiti ako popravimo energetsku povezanost?

Kako se iza toksične povezanosti krije neka bitna lekcija za nas koju moramo naučiti kako bi smo napredovali tako spoznajom iste više neće biti negativnog utjecaja na nas.

Žena koja svog partnera, roditelje ili dijete doživljava na pogrešan način moći će ga vidjeti i prihvatiti onakvim kakav on jest.

Samim prihvaćanjem promijenit će svoje ponašanje, a samim tim i svog partnera, roditelja ili dijete.

Provjeriti ili ispraviti svoje energetske povezanosti možete pomoću regresoterapije i ostvariti puni potencijal koje obitelj donosi.

 

Ako ti se svidio tekst podijeli ga s ostalima klikom na ikonu ispod teksta.

Tags: No tags

Comments are closed.