obitelj

Obitelj

Obitelj

Obitelj je najvažnija čovjekova smjernica u životu.

Svatko tko je rođen dobio je svoju obitelj, a kasnije u životu gradi svoju.

Većinu vremena provest će u novoizgrađenoj obitelji ili novo narušenoj obitelji.

Obitelj možemo smatrati već i povezanost dvije osobe. Kako će izgledati odnosi unutar obitelji ovisi o nama samima i isključivo o nama samima.

Kvalitetna, stabilna i čvrsta obitelj ima i dobru povezanost unutar njenih članova.

Takva obitelj se stvara, a nikako ne nastaje. Ulaskom u neku obitelj kao partner dobivamo i dio karme te obitelji na sebe.

Kakve veze ćemo stvoriti unutar obitelji ovisi u puno čimbenika, a jedan od osnovnih je naša svijest i spremnost na promjenu.

Cilj nam je radom na sebi stvoriti ugodno i toplo obiteljsko okruženje.

Što znači imati toplo i ugodno obiteljsko okruženje. To znači da se osjećamo ugodno u obiteljskom okruženju i volimo provoditi vrijeme s obitelji.

To uključuje i dobre odnose s roditeljima, partnerom i djecom,

Samim rođenjem dobivamo karakteristike jednog od roditelja.

Ali oba biološka roditelja utječu na naše unutarnje stanje i to samim rođenjem. Bez obzira da li su živi ili preminuli.

Najčešći poremećaji u obitelji su izmijenjene uloge.

Neke od izmjena koje se dešavaju su da roditelj dijete doživljava kao sebe, partnera kao roditelja, brata ili sestru kao svoje dijete,.. U svim mogućim kombinacijama.

To dovodi do ponašanja koje nikako nije prikladno za određen odnos što za rezultat ima gušenje određenih osoba i blokiranja njenih potencijala, stajanja na mjestu, situacije koje joj ne pripadaju…

Osim toga i izravna energetska veza je često narušena. Netko nekome crpi energiju, međusobno stvaraju i šalju si razne oblike negativne energije samim time i stvaraju na tijelu određene energetske poremećaje.

Tek kada se postignu skladni energetski odnosi unutar obitelji možemo računati na sklad i slobodu svake osobe individualno.

Najlakši način za postizanje sklada unutar obitelji odnosno postavljanja svih članova na njihove prirodne pozicije dobiva se intervencijom regresoterapije.

Mislite li da je ovaj članak koristan i za druge ljude? Slobodno ga podijelite na svojoj omiljenoj mreži.

Tags: No tags

Comments are closed.